20 Mayıs 2013

Kozmetik Alışverişim # 21 / Anneler Günü İndirimiyle Gratis ve Watsons

Bir kendini kaybetme seansı olan Anneler Günü indiriminde ben de vardım:D Buna ihtiyacım var mı diye düşünürken Gratis çalışanının " Bir dahaki Kadınlar Günü ne kadar indirim olmaz" bahanesine sığındım, mutlu mesut Gratis i ve Watsons u terkettim. Bakalım poşetlerde ne varmış?



Görüldüğü üzere The Balm markasının tüm ürünlerini toplamaya azmettim Gratis açıldığından beri. Sol baştan aşağı doğru:
Balm Shelter: Yaz aylarında renkli nemlendirici ya da bb krem inanılmaz kullanışlı oluyor. Fondöten ağır geliyor. Pudra sürüp çıkmak da pratik ancak cildimin kimi yerleri kuru olduğu için pek tercih etmiyorum. Bu renkli nemlendiricinin de çok iyi olduğunu duymuştum. Hemen % 50 indirimle aldım. Fiyatı: 20 TL

Time Balm Face Primer: Bu makyaj bazının da paketi harika diğer ürünler gibi. Elimdeki bitince kullanacağım bakalım. İndirimli fiyatı sanırım 24 TL idi.

Put a Lid On it: Sanırım bu ürün The Balm ın yeni bir ürünü. Far bazını her makyajımda kullandığımdan bunu da denemek istedim.% 50 indirimli fiyatı: 13.5 TL

Stainiac: Hem allık hem ruj olarak kullanılan bu ürün tamamen sıvı formda ve kalıcılık vaadediyor. 3 rengi var ben Prom Queen rengini aldım ve dudaklarda inanılmaz doğal duruyor. Farklı bir ürün deneyimi oldu benim için. Biraz daha kullanınca yazacağım kendisini. % 50 indirimli fiyatı : 14 TL

Shady Lady Far Paleti: Bu serinin ilki vardı bende bu 3. sü. Oldukça büyük 9 tane far var içinde. İndirimli fiyatı: 30 TL

Frat Boy Allık: The Balm ın bütün allıklarını bu ürünü de alarak tamamlamış oldum. Mutluyum huzurluyum:) Bu takıntımın nedeni allıkların müthiş yumuşak ve kalıcı olması. Renkleri de çok hoş..% 50 indirimli fiyatı : 14 TL







Benri pamuklardan da depoladım ben de herkes gibi. % 40 indirim vardı bu ürünlerde de...




I Love Extreme Maskara: Ne zamandır merak ettiğim bir maskaraydı. Bir tane kalmıştı ve ürün bandı sanki açılmış gibiydi ama yine de almak istedim. Bir kere de denedim beğendim doğrusu. Fiyatını hatırlayamıyorum.

Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner 07 Numara: Simli eyelinerları seviyorum. Ancak denediğim ürünlerin hiç biri Golden Rose un simli eyelinerları kadar simli ve yoğun değil. Yoğun olduğu için bir kerede sürüp hallediyorsunuz. Diğerlerinde boşluklar oluyor ve sürmesi çok zorlaşıyor. O yüzden indirimdeyken Golden Rose unkini almak istedim.% 50 indirimli fiyatı: 6.5 TL

Burt's Bees Lip Balm: Bu markanın tamamen doğal olduğunu biliyordum dudak kremlerini denemek istedim .çünkü çok övülüyor. Narlı ve ballısını aldım. 2. si % 50 indirimle alabiliyordu ve indirimsiz tekinin fiyatı: 12 TL. İndirimle 9 TL ye geldi tanesi işte.



Cala Makyaj Temizleme Mendilleri: Bu mendilleri çok seviyorum ferahlatıyor güzel kokuyor. O yüzden depoladım biraz. İndirimsiz fiyatı 3.25 TL. % 40 indirim vardı.

Cettua Burun Bandı: Bu da benim cilt rutinimde olan bir ürün. İndirimsiz fiyatı: 2.25 TL idi sanırım.

TheraMed Diş Macunu: Belli bir alışveriş üstüne bu ürün 5 TL ye geliyordu. Denemek için aldım.


Maybelline Colour Tattoo Mor Rengi: Pembesi yoktu hiç bir yerde bende bu moru aldım.İndirimle 7.5 a geldi sanırım.

Loreal Infalliable Far: Bu sıkıştırılmış toz farları denemek çok istiyordum.İndirimle 15 TL ye geldi.

Essence Great Powerful Far: Bu renge bayılmıştım ancak 7 TL vermek istememiştim indirimle 3.5 TL ye aldım bu koleksiyon ürününü..


Watsons a uğramak aklımda yoktu aslında çünkü sadece Turkcell lilere indirim vardı bende de Turkcell hattı yoktu. Kate Moss rujları normalde 13 Tl filandı 10 TL ye düşünce denemek istedim. İndirim var diye Turkcell indirimi uygulanmaz sanmıştım ama uygulanıyormuş onun da üstünden yani 6 TL ye alabilmek mümkündü ki süper bir fırsatmış kanımca. Çok konuşulan 107 ( sağdaki) ve 02 (soldaki) numaralarını aldım.

İşte payıma düşenler bunlardı. Ancak bazı konularda muzdaribim.

Gratis te ürünleri açıp tekrar bantlayıp yerine koyuyorlar.
Gratis çalışanları ürünleri çekmecelerden bir türlü çıkarmak istemiyorlar. Raflar bomboş bazı ürünler bitmiş gözüküyor ancak raflara koyma zahmetinde bulunmuyorlar.
Watsons ta ise aldığım rujların indirimlerinden haberleri yok. 9.90 mı bu diyorum hayır diyor. Kasadan sordurmak zorunda kalıyorum vs. İnsan işine biraz sahip çıkmalı kanımca.
Neyse yine de güzel bir alışverişti benim için:)

Diğer kozmetik alışverişlerim için tık tık

Sevgiler

11 yorum:

  1. Güle güle kullan güzel bir alışveriş olmuş.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım. Bu gratis çalışanları yok mu? illet ediyorlar insanı. Hepsini kendine ayırıyorlar. Şükür ki ben çok çok erkenden gidip kapmıştım bir çok şeyi :)) blogumda da yer vereceğim beklerim efenim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de erken gittim ama çekmecelerde olduğu halde koymadıkları bir sürü ürün vardı. Açtım baktım valla çekmeceleri oradan aldım far bazını paleti filan.İlk gün sorsan mal az geldi diyorlar. Sonraki günler de bitti diyorlar. Anlamadım ben de:) Bloguna uğrayacağım mutlaka:)

      Sil
  3. Aciklamali anlatimlarin icin tesekkurler Yazilarin devamini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim. En yakın zamanda başlayacağım tekrar yazmaya biraz ara vermiştim.
      Sevgilerr

      Sil
  4. Acaba bi anneler günündede indirim olurmu
    2014 icin

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...