6 Ekim 2013

Kozmetik Alışverişim # 30 / Lila Kutu

Kozmetik alışverişim diye başlık atıyorum ama seriyi bozmamak için sırf anladınız siz onu:) Bu sefer cilt bakım ürünlerim bitmek üzere olduğu için ufak ufak setimi oluşturmaya çalışıyorum. Çünkü bayağı bayağı düzenli kullanmaya başladım ürünlerimi. Sonuçlarının da iyi olduğunu görünce bu sefer daha kapsamlı bir cilt bakımı seti oluşturmaya çalışıyorum. İlerleyen yazılarımda tamamını göstereceğim tabi ki ama bu sefer Lila Kutu alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Bu benim ikinci Lila Kutu alışverişim ve ikisinden de memnun kaldım. Teslimat süresi, paketleme olarak, fiyat olarak gayet memnunum.





Lila kutu sitesinin keşif kutusunun adı da lila kutu olunca karışıklık oluyor ancak bu her ay farklı deneme ürünlerin geldiği kutu değil tabi ki karışıklık olmasın:)





Kutudan bunlar çıktı. Bir de lila rengi bir çiçek var sağ üst köşede göreceğiniz gibi ki bence güzel bir detay olmuş:)
Skin Blossom ve Beauty Foot ürünleri hakkında broşürler var. 
Ürünlere geçecek olursak




Ben aslında şu gördüğünüz iki ürünü sipariş ettim.
1) Raen Besleyici Kil Maskesi: Ayşegül Yazıcı önermişti ve maskem bitmek üzereydi. Ürün açıklaması ise şöyle: El yapımıdır. Yüz bakımı için nefis besleyici bir maske hazırladık. Tek yapmanız gereken kavanozdaki maskeyi karıştırıp, kullanacağınız miktarı temiz cilde uygulamak, 10 - 15 dk. beklemek. Deneyin ve farkı görün... NOT: Daha önce granül olarak hazırlanan maske artık granül krem kıvamında.Avrupanın CHELAB Laboratuvarları tarafından test edilmiştir.
Fiyatı: 37.50 TL. Buradan ulaşabilirsiniz.

2) Cyréne Argan Yağı: Argan yağını ben de denemezsem olmazdı. Bunu serum olarak kullanmayı düşünüyorum.  Ürün açıklaması: Argan yağı doymamış yağ asitleri oranı açısından en zengin yağlardan bir tanesidir. Bu özelliği sayesinde cilt ve saçların gün boyunca nemini koruyarak cildin yumuşaklığını ve esnekliğini geliştirir. Argan yağındaki yüksek orandaki Linoleik asit içeriği , Argan yağına hücre yenileyici özelliği katar. Cyrène Argan Yağı hiçbir katkı maddesi, esans, paraben, silikon, zeytinyağı, ayçiçek yağı ve diğer ucuz yağ ve bileşenleri içermez. Cyrène Argan yağı ECOCERT tarafından onaylanmıştır. Fiyatı:29 TL. Buradan ulaşabilirsiniz.



Bunlar da ürünün yanında gelen numuneler oldu ki numune fakiri bir ülke olduğumuz için böyle numune esirgemeyen şirketler hoşuma gidiyor. En azından bir dahaki sefere aklımızda kalan ürünler olmuş oluyor. 
Felil Siyah Maske: 12 tane bu poşetin olduğu paketi 69 TL imiş. Bakalım deneyeceğim: Felil siyah maske cilt için önemli olan mineralleri geri getirmeyi, erken yaşlanma ve kırışıklıklarla mücadelede yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Cildin elastikiyetini arttırır. Cildin doğal renk tonunu bulmasına yardımcı olur. Maske içeriğindeki soğuk nem cildin gözeneklerini serbest bırakır. Akneyi önlemeye yardımcı olur. Uygun deri pH’ını sağlar. Kırışıklık görünümünü hafifletir. Sağlıklı cildi yeniler. Cildin normal rengini sağlar (toning). Cildin daha hafif hissedilmesini sağlar.

Activar Göz Kremi Tester: Tam boyu 140 TL olan ürünün açıklaması şöyleymiş: ACTIVAR INTENSIVE EYE REPAIR CREAM, göz altı morlukları ve şişkinlikleri azaltır. Güneş, stres ve hava kirliliğinin sebep olduğu foto kimyasal hasarı azaltır. Yol açtığı erken yaşlanmaya karşı sağlıklı DNA oluşumuna yardımcı olur. İnce çizgi ve kırışıklıkları gözle görülür bir şekilde azaltır, cildin ışıltılı, pürüzsüz, sıkı ve genç görünümünü korur. Yaşlılık lekelerinin azalmasına yardımcı olur ve cildin rengini düzenler.

Raen Yüz Lifi : Bakalım yüz için sert mi gelir bilmiyorum ama deneyeceğim:)

Cyréne Aloe Veralı Yüz Bakım Toniği Minik Boy: 200 ml si 19 TL olan toniği severek deneyeceğim. Ürün ise şöyle tanıtılmış:Aloe Vera yüz bakım toniği cildinizi besler, yeniler ve yaşlanma etkilerine karşı savaşır. Yüksek oranda su tutma özelliği sayesinde cilde hidrasyon etkisi yaratarak cildi nemlendirir. Kan dolaşımını aktive ederek yeni hücre oluşumunu tetikler. Vitamin, amino asit, mono sakkarid ve polisakkarid açısından zengindir. Düzenli kullanım sonucunda cildi sıkılaştırıcı ve cilt elastikiyetini arttırıcı etkileri vardır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Paraben, Boyar Madde, Etil Alkol ve Esans içermez. Güneş yanıklarında cildi ve vücudu sakinleştirmek için de kullanılabilir.

Sevgiler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...