7 Ekim 2013

Put A Lid On It Far Bazı

The Balm ürünlerini çok sevdiğimden daha önce de bahsetmiştim. Farları çok seven biri olarak far bazını denemeden olmazdı. Çok güzel ambalajlarından birine daha sahip bu far bazının ismi görüldüğü üzere Put A Lid On It. Ambalajı ise şöyle. Dış paketini attım maalesef...




7.08 gr olan ürünün içindekiler ise şöyle:

Ingredients: Isododecane, Talc, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Cyclopentasiloxane, Polyethylene, Triethylhexanoin, Cyclohexasiloxane, VP/Hexadecene Copolymer, Trihydroxystearin, PTFE, VP/Eicosene Copolymer, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Mica, Glycerin, Water ((Aqua) EAU), Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491).



Vidalı kapağı, yumuşak sıkılabilen ambalajıyla kullanımı kolay ve hijyenik... 
Yapısı daha çok Time Balm yüz bazına benziyor aslında ancak o kadar yoğun değil. Biraz da renk var içinde tamamen şeffaf değil.  Bu bakımdan göz kapağındaki rengi eşitliyor ama çok belirgin damarları kapatmıyor.
Bazı uyguladıktan sonra ise farı uygulamak için bir iki dakika beklemek gerekiyor. Zira hemen uygularsanız far, nemli bir yüzeye uygulanmış oluyor ve istenilen sonucu alamıyorsunuz.
Bunun dışında farları hatta pigmentleri tutuşunu çok beğendim. Sabah yaptığım makyaj akşam da yeni yapılmış gibiydi. Çizgilenme , birikmeyi kesinlikle önlüyor. 
Ayrıca farları dağıtırken de zorluk yaşatmıyor doğrusu.
Ben çok beğendim...Bu kaliteli ürünü far bazı meraklılarına öneririm.
Sevgiler

5 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Maalesef daha ben gittiğim Gratislerin hiç birinde bulamadım kendisini. Ne zaman kavuşacağız bilmem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de raflarda göremiyordum. Bildiğin stok çekmecelerini açıp aldım:) Orada bütün ürünler vardı valla sorunca yok diyorlar:)

      Sil
    2. the balm için en indirimli yer gratis mağazaları hatta diğer tüm markalar içinde süper indirimli her ay yenılenen essence serısı tam olarak aksamadan geliyo

      Sil
  2. off ya benim de almam lazım ud bitiyor ama bursa da gratis yok bakalım istanbula gidersem alırım inş. :)

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...