24 Mart 2012

Ben Efsaneyim ( I'm Legend) / Film


Yeni yeni gıcır gıcır pırıl pırıl HD filmler aldım geldim kendime ve filmlerin tadına varıyorum. İlk seyrettiğim film Ben Efsaneyim oldu… Keşke ondan başlamasaydım zira gece gece beni biraz az biraz :) tırstırdı. Daha önce seyretmiştim bu filmi ama birkaç sahnesi dışında unutmuşum… Meşhur bir film zaten çoğu kişi izlemiştir diye düşünüyorum ama izlemeyenler de mutlaka izlesin. Uzun bir film olmasına rağmen nasıl bitti anlamıyorsunuz… Filmin konusu ise kanseri yenmek için bulunan bir virüs bütün Dünya insanlarının yüzde 90 ını hasta eder ve öldürür kalanların çok azı da bağışıklıdır diğer kısmı da vampire dönüşüp onları yemeye çalışır. Kahramanımız da koca şehirde köpeğiyle yaşayan bir adamdır… Daha fazla anlatmayayım. New York ta tek başına yaşamak durumu bile izlenesiydi:)

4 yorum:

  1. eşimle en çok beğendiğimiz filmlerden biridir. sanırım 10 kere izlemişizdir. her izlediğimizde de yeni bir detay yakalıyoruz. bu filmin iki sonu var. digiturk farklı zamanlarda iki sonu da yayınladı. dvdde de heralde iki sonu birden koymuşlardır.

    YanıtlaSil
  2. aa öyle mi bilmiyordum iki sonu olduğunu. ya da daha önce izledim hatırlamıyorum:) gerçekten güzel bir film

    YanıtlaSil
  3. "Keşke ondan başlamasaydım zira gece gece beni biraz az biraz :) tırstırdı." ahahaha, sırıttım burada.
    Bu filmin 2 sonu varmış, abim söylemişti. Biri kötü, biri iyi. Ben hangisini izledim hatırlamıyorum ama. ahahaha.
    "Walking Dead'in çıkış filmi" diye de nitelendirebiliriz; ama güzel film. Will Smith ile hele daha bir güzel. ehehe.

    YanıtlaSil
  4. haha:)
    evet öyleymiş sanırım ben iki defa seyrettim ve sanırım ikisinde de iki farklı sonu seyrettim. ikincisinde seyrederken aa unutmuşum sonunu dedim ama burda yazılınca aa doru diğeri kötü bitmişti dedim. hülya avşar ın film geldi aklıma:) o da iki sonluydu alamancı mıydı neydi:)

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...