2 Temmuz 2013

Haziranda Bitirdiklerim



1) Benri Kare Disk Pamuklar: Bunlar her bitirdiklerim poşetinde olan pamuklardan. Çok seviyorum kullanmamış olanlara tavsiye ederim. Pamuk işi önemlidir...Kötü pamuk insanı yüz bakımından soğutur:)

2) Salatalıklı Aloe Veralı Maske: Gratis ten aldığım bir maske kendisi... Yüzümde herhangi bir yanma vs yapmadı. Aksine ferahlatıyor ve cildi aydınlatıyor. Beğendim ama maske almayacağım elimdekiler bitmeden. 

3) Cala Aloe Vera lı Makyaj Temizleme Mendilleri : Bu mendilleri seviyorum bayağıdır da kullanıyorum. Gratislerde satılıyor ve bir yorum yazısı gelecek bu yazıdan sonra:)


4) Kayısılı Bademli Maske: Yine Gratislerde satılan bir ürün ama hiç beğenmedim.Cildimi havasız bırakan çok yoğun maske hissini sevmiyorum. Tekrar almam.

5) Kipa My Beauty Aseton: Elimde kalan son asetonları da bitirmek üzereyim. Sonrasında asetonsuz ürünler alacağım. Çünkü tırnak etlerini çok kurutuyorlar. Ama bu asetona haksızlık etmek istemem çünkü çok iyi çıkarıyor. Parmex ten bile güçlü olduğunu düşünüyorum. Fiyatı da çok uygundu. Kipalarda satılıyor.




6) Dove Renk Koruyucu Saç Maskesi: Normal saç kremi gibi kullandım ve gerçekten iyi yumuşatıyor saçı. Yoğun bir kıvamı var ve etki ediyor. Boya koruyucu etkisini çok görmedim yalnız. Bir de ambalajı çok kullanışsız. Duşta bu kutuyla uğraşmak çok zahmetli. Yayvan olduğu için duş raflarına sığması zor...Bir de iki elinizle kavanoz gibi  kapağını açıp, bir yere koyup sonra ıslak eli daldırarak ürünü almaya çalışmak... Yok bir daha almam:)

7) Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar: İçinde hem burun hem de alın ve çenedeki siyah noktalar için bantlar var. Cildi tahriş etmeden kalıntı bırakmadan siyah noktaları alıyor. Beğendim. Ama fiyatı içindeki adete göre pahalı bence.

8) La Roche Posay Hydragene Legere Yüz Nemlendiricisi: Bu kremi çok uzun araştırmalarımdan sonra hakkında çok iyi şeyler duyarak almıştım. Bence ahım şahım bir ürün değil... Yüzümde herhangi bir reaksiyona yol açmadı ancak ne nemlendirmesi uzun süreli, ne de t bölgesindeki parlaklık için bir faydası oldu, ne de çok çabuk emiliyor. Beğenenlere saygım var ama sanırım benim beklentim yükseldi:) Yine de alınabilir bir ürün tabi ki. Ama ben bir daha almayacağım.

9) Loris Parfüm: 5 TL ye almıştım Channel Chance çakmasını. Evet kokusu güzel ama hiç bir kalıcılığı yok tabi ki. Tekrar almam.

10) The Body Shop Be Enchanted Vücut Spreyi: Yaz aylarında insan böyle bir ürüne ihtiyaç duyuyor. Böğürtlen kokusu, cildimi yakmaması ve kokulu bir ferahlık vermesine bayıldım. Başka kokularını denemek isterim.

11) Yves Rocher Pure Calmille Yüz Temizleme Jeli: Bu ürünü bitirmek için akla karayı seçtim.Hayır aslında beğendim. Şöyle ki: yüzü çok iyi temizliyor, kokusu çok doğal ( yeşil çaya benziyor), cildi tahriş etmiyor. Ancaak o kadar zor durulanıyor ki bir türlü elim bu ürüne gitmedi. Sonunda banyoda kullanarak bitirdim. Tekrar almam.
Sevgiler

10 yorum:

  1. Benrinin pamuklarını çok seviyorum. Güzel ürünler bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
  2. kipanın asetonunu ben de beğenmiştim, çok iyi çıkarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de hiç beklemiyordum bu performansı:)

      Sil
  3. Oh ne güzel yenileri gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba bloğunuzu ilk defa gördüm ilk defa baktığım için belkide önceden önermişsinizdir ben göremediğim için soruyorum önerdiğiniz göz altı kapatıcısı var mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altı sorunlarınız çok fazla değilse ve pratik bir kullanım istiyorsanız Garnier Roll On u önerebilirim. BB kremle çok iyi uyum sağlıyor

      Sil
  5. Nivea konusunda haklısın. Sana Rossmann ve ya gratisde satılan bantlardan öneririm hem geçekten işlerini iyi yapıyorlar hem de 4-5 lira gibi minicik fiyatları var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde cettua kullanıyorum yazısını da yazmıştım hatta:) Nivea dan hediye gelince denemek istedim:)

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...