10 Temmuz 2013

Kozmetik Alışverişim # 23 / eczanemizde.com.tr

Cilt bakım ürünlerimin bir kısmı bitmişti. Ben de Bioderma h2o Sensibio kampanyası sayesinde tanıştığım eczanemizde.com.tr sitesini tercih ettim yine. Bu siteden alışveriş yapmamış olanlar için belki fikir olur diye yazmak istedim bu yazıyı. Kesinlikle siteyle özel bir bağlantım yok. 

Bu sitedeki fiyatlar oldukça uygun ve hızlı bir kargo sistemi var. Ayrıca mutlaka tester ya da küçük hediyeler yollamayı ihmal etmiyorlar. Çok memnunum bu yönlerden. 
Hemen ne aldığıma ayrıntılı bakalım istiyorum.


Ürünler böyle bir pakette geldi




İçindeki ürünlerin her biri bu şekilde özenli bir şekilde paketlenmişti. Hoşuma gitti:)



Ve içinden çıkanlar:

Hassas Ciltler için Neutrogena Nemlendirici Krem: Bu ürünü parfümsüz olması sebebiyle annem için aldım. Fiyatı: 29.50 TL. Buradan göz atabilirsiniz.

La Roche Posay Demaquillant Yeux Physiologic: Göz makyajı temizleme için bu sefer Bioderma yerine bunu denemek istedim. Zira bioderma H2o bazı rimmelleri çıkarmada zorlanıyor:) Fiyatı: 27.12 TL. Buradan göz atabilirsiniz.


Solgar Ester C Plus 500 mg 50 Kapsül : Solgar ın besin takviye ürünlerini kullanmayı ne zamandır istiyordum. Araştırmalarım sonucunda c vitamini takviyesinin benim için faydalı olacağını düşündüm. Ama kesinlikle bu tür ürünleri kullanmadan önce doktora danışmakta fayda var. Ben tercih ettiğim ürünleri gösteriyorum ve ayrıntılı bilgileri vermekten kaçınıyorum bu sebeple. Herkesin ihtiyaçları farklı olabilir. Fiyatı:26.96 TL. Buradan ulaşabilirsiniz.

Solgar Coenzyme Q-10 30 mg 30 Kapsül: Bu da yaşlanmayı geciktirici ya da erteleyici bir kapsül. Belli bir yaşın üzerindekilere öneriliyor genelde. Ayrıntılı bilgileri internetten bulabilirsiniz. Dediğim gibi amacım bu hapları önermek değil. Fiyatı: 23.71 TL. Buradan ulaşabilirsiniz.

Sebamed Balsam Deodorant: Bu ürünü kutuda görünce acaba sipariş etmiş miydim diye faturaya tekrar baktım ama meğer hediyeymiş. Eh memnun oldum tabi ki:) Teşekkürler eczanemizde.com.tr
Sevgiler

2 yorum:

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...