10 Temmuz 2013

Kozmetik Alışverişim # 24 / clinique.com.tr

Cilt bakım ürünlerim bitmiş ya da bitmek üzereydi. Ben de şu an Clinique nin yüz temizleme jelini kullanıyor olup çok memnun kaldığım için yine Clinique den tonik ve nemlendiricisini almak istedim. 
Ancak bu set bana daha mantıklı geldi. Intro set olarak satışa sunulan sette yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendiricinin minik değil ama küçük boyları bulunuyor. Eh çok da ucuz olmayan büyük boyları almadan önce bu şekilde cilde nasıl geldiğini bilmek ve markayla tanışmak da tam da bu tanıtıcı setin amacı.

Cilt tipine uygun farklı setler mevcut. Çok kuru- kuru, kuru karma, yağlı, çok yağlı... Ben tip 2 olarak geçen kuru karma cilt tipine uygun seti aldım. Alışverişimi de Clinique in kendi internet sitesinden yaptım. Setlere buradan göz atabilirsiniz. Boyner deki set fiyatları sitedekilerle aynıydı ve orada tabii ki numune ürün vermiyorlar:) Şu an sitede ücretsiz kargo fırsatı da yararlanılası...




Paketim çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve her aşamada bana mail atıldı.Bu yönden firmanın oldukça özenli olduğunu söyleyebilirim.
Pakette gelenler ise şöyleydi:




İlk olarak reklamlar:) Clinique in cc krem tanıtımı. 


Setteki ürünler ve 2 numune ürün gönderildi. Numune ürünlerin biri 5 ml lik göz kremi ve setin içinde gelen nemlendiricinin yine bir numunesi.
Setten ise tam olarak şu ürünler çıkıyor:

  • Yüz Temizleme Jeli 60 ml
  • Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2 100 ml
  • Dramatically Different Nemlendirici Krem 30 ml
Buradan bu seti ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Fiyatı: 75 TL


Ürün açıklaması ise şöyle


Şu anda toniğini ve nemlendiricisini kullanıyorum. Toniğinin garip bir kokusu var ancak beni çok rahatsız etmedi. Ama aslında tonikle asıl sorunum cildimi bir parça yakması. Ama kesin bir şey söylemeden önce yüzümdeki güneş yanıklarının geçmesini bekliyorum:) 
Nemlendirici ise oldukça uzun süre gidecek gibi duruyor. Çünkü hala yanında gelen küçük boyunu kullanıyorum ve çok az miktarı cildi oldukça dengeli bir şekilde nemlendiriyor. Memnunum nemlendiriciden yani:) 
Bakalım 2 hafta sonra bazı sonuçlar görmeye başlayacağımı söylüyor ürün. Yine yazarım:)
Sevgiler


7 yorum:

  1. Güle güle kullan yorumlarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Alkol içerikli olduğundan yakıyor evet. Daha az sür meni öneririm :) Bende de 3 nolu seti var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki 3 nolu set yağlı ciltler için olduğundan toniğin biraz daha baskın olması normal geliyor ama kuru karma için bu alkol oranı iyi midir bilemedim. dediğim gibi biraz daha kullanmam lazım:)

      Sil
  3. aynı seti bende kullanıyorum bir süredir. dediğin gibi tonik çok keskin bir kokuyo sahip ve ciltte ilk uygulama anında yanma hissi oluyor. ama hemen sonra geçiyor. aldığım yerdeki uzmanlara tekrar gidip sordum bu yanmayı normal bişeymiş.cildi derinlemesine temizlediği için ciltte ferahlama veren bir yanma oluyormuş. sonuç olarak ben çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aslında genel anlamda memnunum ama o yanmanın ferahlıktan olduğunu sanmıyorum:) Basbayağı alkol:) Ben de sevmiyorum o hissi sanırım ama uzun sürede daha iyi yorum yapabilirim sanırım şimdilik çok kötü değil:)

      Sil
    2. Merak ettim acaba sonuçlar nasıl kullandığınızdan bu yana ?

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...