13 Ekim 2013

Eylül de Bitirdiklerim

Ekim in ortasına geldik ama ben daha yeni Eylül bitenleri yazabiliyorum. Her zamanki gibi renk kodlamam şu şekilde:)

Kırmızı Başlıkla Yazılan Ürünler: Hiç sevmediğim asla tekrar almayacağım ürünler
Sarı Başlıkla Yazılan Ürünler: Orta derecede sevdiğim olsa olur olmasa da olur dediğim ürünler.
Yeşil Başlıkla Yazılan Ürünler: Çok sevdiğim tekrar alabileceğim ürünler.

Şimdi sırayla bakalım neler bitirmişim...


1) Bioderma H2O: Güvenilir sular bu olsa gerek. Maskaraları çıkarmakta çok başarılı olmasa da nazik kurutmayan bir temizleyici. Özelllikle yüz makyajını çıkarmada başarılı, gözlere zarar vermiyor. Güzel tekrar alabilirim.

2) Yves Rocher Kahveli Duş Jeli: Bu duş jeli o kadar meşhur oldu ki merak edip aldım. Mağazada kokladığımda gerçekten o bol şekerli kahve kokusu  hoşuma gitmişti. Yapısı da kremli olduğu için cildi nemlendiriyor. Ancak yaz aylarında banyodaki o sıcaklık buharla bırleşince çok yoğun kahve kokusu beni boğdu açıkcası. Yaz aylarına hiç uygun değilmiş bu duş jeli. Kış gelse de tekrar almayacağım. Banyodaki kokusu beni bunalttı.


3) Harem's Saç Bakım Yağı: Spreyli şık bir şişesi olan bu yağı 15 TL gibi bir fiyata aktardan almıştım. Kokusu güzel olmasa da çok yoğun değil. Ancak düzenli kullanmama rağmen çok faydasını görmedim ve çok zor arındığı için saçımı yıkarken daha çok kuruttuğumu düşündüm nedense.. 

4) The Body Shop Dewnerry Vücut Losyonu: Ne kadar bereketli bir ürünmüş. Burada yazmıştım. Güzeldi doğrusu.




1) Benri Pamuklar: 2 disk 1 kare pamuk bitirmişim. Çok sevdiğim pamuklar. Ama kareyi daha çok seviyorum.

2) Avon Magix Fondöten Tester: Çok beğendim bu fondöteni kadifemsi bir his bırakıyor. Tam boyunu aldım bile.

3) Anew Fondöten: Beni Magix kadar etkileyen bir fondöten olmadı. 

4) Watsons Islak Mendil: Çantaya atmalık bu ıslak mendiller çok yumuşak ve kullanışlı. Tekrar aldım.

5) Cala Aloe Vera Makyaj Temizleme Mendili: Burada yazmıştım. Baya memnunum. Yedeği var.

6) Rosense Gül Suyu: Bu gül suyu çok uzun zamandır elimdeydi. Bir türlü bıtiremedim. Gül kokusuna bayılmayan biri olarak nereye süreceğimi bilemedim:) Yüzüme tonik olarak kullanmıyorum çünkü çok kurutuyor. Sonunda bitti. Tekrar almam.




1)Yves Rocher Saç Onarıcı Balsam: Aslında fena bir ürün değil ama çok bereketsiz bir ürün. Burada yazmıştım.

2) Isana Durulanmayan Saç Kremi: Spreyli değil krem formunda olduğu için biraz daha zor oluyor kullanımı ancak saçlarımı çözmede kabarmamasını sağlamada başarılı. Tekrar alamam Rossmann olmadığı için ama durulanmayan saç kremi isteyenlere önerebilirim.

3 - 4) Dove Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ve Saç Kremi: Burada yazmıştım. Fena değil ama çok denemek istediğim saç ürünleri var tekrar almam.


1) Clinique Tonik 2: Deneme boyunu aldığım bu setin uzun uzun yazısını yazacağım ancak bu toniğe bayıldığımı söyleyebilirim.

2) Clinique Yüz Temizleme Jeli: Kolay durulanan güzel temizleyen yüzü germeyen bir yüz temizleme jeli. Tam boyu elimde var. 

3) Clinique Dramatically Different Nemlendirici: Bugünlerde bunun + olanı çıktı. Kullanmadım ancak bundan da çok memnun kaldım. Dediğim gibi bu setin yazısı gelecek.

4) Cyréne Aloe Veralı Tonik: Toniğim bittiği için lilakutu alışverişimde gönderilen bu ürünü denemek istedim ancak bu kadarcık ürün yüzümde burun ve ağız kenarlarımı  o kadar çok kuruttu ki... Asla almam.




1) Avon Wish of Love Parfüm: Çok hafif güzel günlük bir koku. Ancak fazla kalıcı değil. 

2) Sebamed 50+ Güneş Kremi: O kadar yoğun bir yapısı var ki cilde yaymak için bayağı çaba sarfetmek zorunda kalıyorsunuz. Ancak Güneş asla zarar vermiyor hiç yanmadan dönüyorsunuz tatilden:) Ama tekrar almam.

3) Aloha 30+ Güneş Losyonu: Losyon kıvamındaki bu ürün oldukça kolay yayılıyor ve öyle buram buram güneş kremi kokusu yok beğendim.

4) I Love Extreme Maskara: Burada yazısını yazmıştım. Çok çabuk kurudu tekrar almam. Kurumasa aslında çok güzel bir maskara.

5) Avon Tester Ruj: Çantaya atmalık bu rujları bitirmek zevkli oluyor:)

Sevgiler

4 yorum:

  1. Ne kadar çok şey bitirmişsin. Açıkçası o kahveli duş jelini sırf anlatılanlar yüzünden çok merak ediyorum kullanmadan rahat etmeyeceğim :) The Body Shop Dewnerry Vücut Losyonunu da merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes çok ürün bitirdiğimi düşünüyor ama bana öyle gelmiyor nedense:) Kahveli duş jeli bence her banyoda kullanılınca bayıyor arada kullanmak için çok güzel:) Vücut losyonu da çok hoş değişik kokuyor tavsiye ederim

      Sil
  2. ne kadar çok ürün bitmiş :) ama keyifli bi post olmuş eline sağlık bu arada bende seni bloguma beklerim canım :)

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...