12 Eylül 2012

Ücretsiz Cilt Analizi Maceram ve Kozmetik Alışverişim # 2

Sabah uyandığımda göz altımda bir şişkinlik vardı. Hatta iki gündür böyle... Ben de bundan göz altı kremimi sorumlu tuttum. Aslında göz altı kremi kullandığım yoktu hatta Dermokil den aldığım göz altı kremi kullanmaya kullanmaya bozulmuştu. Çünkü hergün düzenli şekilde yapılacak alışkanlıklar konusunda çok kötüyümdür. Ancak göz altımda çizgilenmeler meydana gelmeye başlayınca krem sürmeyi alışkanlık haline getireyim dedim ancak sabah korkunç gözlerle uyanınca şok oldum.

 Neyse şu cilt analizi yapıyoruz ayağına kozmetiklerde pazarlama taktiklerine katılayım belki de göz altı kremi önerir işe yarar diye düşünüp gittim akşamüstü ancak kadın ölçüm aletlerini artık topladığını söyleyip yüzüme şööyle bir elini gezdirdikten sonra " Cildinde hiç su kalmamış senin!" diye acı bir feryatta bulununca ister istemez üzüldüm cildime:) Cildimde resmen sular çekilmiş yani. Sonra nemlendirici kullandığımı öğrenince bu sefer " Pudra mı sürdün?" diyerek olaya bilimsel bir açıklama getirdi. Ama onunla da yaranamadım bu sefer " Niye kaplıyorsun cildini?" diyerek makyaja yeni bir yorum kattı güzellik uzmanımız. Neyse efendim göz kremi olarak elini attığı ilk kremi, Roc u önerdi bana. Denemeden 49 TL vermek istemeyince Sebamed le yollarımızı birleştirdik umarım iyi gelir bu seferki. Bir de göz altı kremini göz altına sürmemem gerektiğini ve sürersem "Tabi ki şişlik yapar" ı öğrenmiş oldum. Gözümüzün kenarına iğne ucu kadar sürecekmişim ve göz altına asla dokunmıyacakmışım. Gözümün dibindeki çizgilere nasıl etki edecek bilmiyorum ama ben güzellik uzmanının yalancısıyım:) Ordan çıkmadan bir kaç şey daha koymuşum sepetime bir hışım işte bunları aldım bugün...

1) Loreal Elseve Renk Koruyucu Şampuan : Şu an Gliss kullanıyordum bu da güzeldir diye aldım.Saç kremiyle beraber ikisi 9.90 gibi bir fiyat olduğu için aldım açıkçası:) 

2)Flormar Oje 391: Simli bir duman rengi ve çok hoş duracak gibi geliyor. Bayadır oje alışverişi yapmıyordum değişik bir renk almak istedim. 1.25 TL

3) Sebamed Gözaltı Kremi: Bundan umutluyum. 28 günde çizgilenmeyi kırışıklığı azaltacağını iddia ediyor bakalım. 22.75 olan fiyatı 17 TL ye düşmüş.

4) Flormar Oje Kurutucu: Daha önce küçük kutusunu alıp memnun kalmıştım. Oldukça da bereketli. Ojeleri kurutmak için çok zamanınız yoksa oldukça yararlı. Sprey şeklinde sıkıyorsunuz ve kuruma süresini oldukça kısaltıyor yoksa sıkar sıkmaz kurumuyor oje. Küçük boyu 7 TL. Fotoğraftaki büyük boyu 9 TL.

5) Loreal Casting Cream  Gloss Kumral 700 : Daha önce kuaförde boyatıyordum saçımı ama artık kuaför değiştirmekten fenalık geldi. Ya beğendiğim kuaför başka yere taşınır ya saç kestirdiğim yer iyi boyamaz. Bir ton para verirsin acayip bir renkle çıkarsın kuaförden. Bir de orada beklemek benim gibi sabırsız biri için tam bir işkence derken bu boyayı keşfettim ve gerçekten harika. Amonyaksız olan bu boya saçı tam anlamıyla besliyor yumuşatıyor boya saçın her yerine çok yoğun ve eşit şekilde giriyor.(Reklam gibi oldu:)) Herkese tavsiye ederim. Henüz kendim boyamakta acemiyim ama alışırım zamanla sanırım:) Normalde 18.90 TL olan boya 11.90 TL ye aldım indirimden.
Herkese keyifli alışverişler

7 yorum:

  1. ben de yaş itibarına vuruyorum bu çizikleri ve sürekli kiremliyorum ama örümcek ağı mübarekler, bir o yandan bir bu yandan geliyorlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem alışkanlığı kazanayım dedim o krem de başıma iş açtı benim de bakalım umarım geçer kremlemeye devam:))

      Sil
  2. hehehe uzman dıye gecınıyor snırım o sallamış bılmeden canım cok oylelerı bılmeden edmden yorum yapan busurü ınsan war malesef..
    şu oje kurutucu nekdar zaman gıttı yanı kac ay kac hafta dayandı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazarlamacı o insanlar zaten ya.
      Ya oje kurutucu bayağı bir gitti tam hatırlamıyorum ama 3-4 ay gitmiştir.

      Sil
    2. aynen..
      oo supermıs hemen bıter gıbı duruyoRda ucuzluyor bızım gımsada bazı urunler yıne uygun olrsa alınabılır işe yararsa baaklım memnun klırım umarım..

      Sil
    3. fena degılSe alınabılır aslında fıya gore daha pahalısına para verıpde alMam.

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...