29 Aralık 2012

Çekiliş Sonucu # 5

Bir çekilişim daha az önce sonlandı. Kitap düşkünü biri olarak ve bu blogu açmamın temel sebebinin kitaplar olduğunu düşünerek kitaplarımı hediye etmeye devam ediyorum. Bu kez Marc Levy nin romantik ve şaşırtıcı öyküsünü oluşturan birbirinin devamı iki kitabını hediye ediyorum. Toplamda 193 çekiliş hakkı vardı bu kez. Tüm katılan kitap severlere teşekkür ediyorum. Kazanamayanlar için yine çekilişler yapmaya devam edeceğim. 
1 yıl boyunca yazılarımın takipçisi olan, arada göz gezdiren, google da karşılaşıp takipçim olmaya karar veren ya da sadece çekilişlerimi seven tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Fikirleriniz, sorularınız, eleştrileriniz, paylaşımlarınız benim için çok özel...Lafı uzatmıyorum ve kazananı açıklıyorum. Yine random.org dan yardım aldım:


16. sırada yer  alan sevgicini kitapların kazananı oldu. Tebrik ediyorum. Umarım haftasonu ulaşabilirim kendisine.
Sevgiler

16 yorum:

  1. tbrk ederım bende uf tanıgamı gıttı gene bılemıyorum uzgunum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanıgamı gıttı gene derken?

      Sil
    2. cnm hedıye cekılıslerınde hanı genelde tanıdık konusdukları gorustuklerı kısılere gıdıyorYa son bıkac aydır gozlemledıgım kadarıyla oyle malesef oyuzden dedım tanıgamı gıttı bılemıyorum dıye bır soru şeklıylen sordum aslında :))

      Sil
    3. random. org ta çıkan numarayı koydum gördüğün gibi. bu şekilde beni ve çekiliş yapanları şüphe altında bırakman hoş değil bence. sevgicini ni de tanımıyorum hayır soruna cevap olsun

      Sil
    4. RamdoMla.tabıkı canm bılıyorum sana sordum sadEce oyle bırsey soylemedım ama gordugum kadarıyla da oyle dedım haklarla falan tanıdkları kısılere cıkıyor bellı bırsey goruyoruz sonuçlarda suçlama falan degıl kı ayrıca kotü birşey olarak soylemedım normal bırsey çıkması yalnıs anladın hemen :/

      Sil
    5. Bir çok insanı tanıyorum blogger lardan arada onlara çıkması doğal tabi.Ama onlara kitap hediye etmek istediğimde bu kadar zahmet vermem zaten ne kendime ne başkalarına:)

      Sil
    6. yalnız bu benım duşüncem benım gıbılerı de var hatta bır kısı daha yzmısdı tanıga gıdıyor dıye dısko topunun blogunda ben soru sordum fıkrımı soyledım kazanamadıgım ıcın uzulduğumude belırterek..
      e yanı dogal olarak oyle ama bende ılk basda senın gıbı ıyı bır şekılde dusundum ama snradan formalıte ıcabı cekılıs yabmak lazım uye sayısını artırmak lazım sonucda dımı tanıga gıdecegınıde bıle bıle yada bılmeyerek katılıyor bır umutla ınsanlarda sonradan da boyle dusununce mantıklı bırsey bence amaç çekılıs yapıyor olmak adaletlı olması onemlı haklarla vs :))

      Sil
    7. Anlıyorum ben de soruna cevap verdim. Üzülme başka çekilişler de yapıyor olacağım katılmak istersen ve güveniyorsan..

      Sil
    8. bırazcık yanıs anadın suclama gıbı falan ama burdan anca bukdr anlatabılıyorum kendımı :/
      aa,tabıkı sen oyle dıyorsan ben katılırım yıne sansımın olcagını yda olmıcagını bıle bıle tşK edıyorum ...
      sevgılEr...

      Sil
  2. Kazanan arkadaşı tebrik ederim keyifle okusun.

    YanıtlaSil
  3. tebrikler :)

    YanıtlaSil
  4. Çıkan arkadaşı tebrik ederim.Keyifle okusun.:)

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler, keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
  6. daha once okudum bir kitap !guzeldi :)

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...