10 Aralık 2012

Kozmetik Alışverişim # 12 / Lila Kutu

Lila Kutu nun aylık deneme ürünleri gönderen bir marka olduğunu duymuş ve üye olmak istemiştim ancak artık üye kabul etmiyorlarmış. Şimdi cilt bakım ürünleri satan bir site olarak işlev yapıyor sadece.Lila Kutu dan ilk alışverişimi yaptım ben de. Uzun zamandır pek bir şey almıyorum aslında Ankara ya gideceğim için ama göz kremi ve tonik ihtiyacımı şurada bahsettiğim Ayşenur Yazıcı nın tavsiyesi üzerine alayım istedim. 
Siparişi verdikten 2 gün sonra yola çıktı ki bir anlam veremedim doğrusu buna. Hazırlanması bu kadar uzun mu sürdü ürünün anlayamadım. Telefon ettiğimde "Bugün yola çıkacak" dendi. Siparişlerimi verdikten sonra bir de telefonla takip etmekten hiç hoşlanmıyorum. En geç ertesi gün verilmesi gerek bence kargoya. 
 Neyse siparişlerim şu şekilde geldi:





Aldıklarıma gelince:




1) AveSeena Mineral Sea Facial Toner: Yanındakinin göz kremi olduğunu düşünürseniz oldukça küçükmüş gibi geldi gözüme bu tonik ancak tombul şişede olduğu için öyle duruyormuş.150 ml olan bu tonik tüm ciltlere uygunmuş. Bakalım ne diyor ürün:
"Ön temizliği tamamlanmış olan cildin günlük bakıma tam olarak hazırlanabilmesi için ciltte kalan son kirlerin temizlenmesi ve gözeneklerin sıkılaştırılması gerekir. Cildin daha esnek, yumuşak ve genç görünümlü olması için, gün boyu dış etkenlere maruz kalan cildin derinlemesine temizlenmesi önemlidir. Mineral Sea Facial Toner, formülündeki mineral kompleks ve bitki özleri ile cildi temizlerken, doğal nem dengesinin korunmasına ve beslenmesine yardımcı olur, enerji verir ve tazeler. Mineral ve yosun özünün enerji verici, canlandırıcı etkisi, Zencefil, Nane ve Okaliptusün tazeleyici, serinletici etkisi, Yeşil Çayın antioksidan, Aloe Vera ve Provitamin B5 in yumuşatıcı, nemlendirici etkisi ile cildiniz güne gülümseyerek başlayacak."
Fiyatı: 29.50 TL Buradan bakabilirsiniz. 

2) Nonique Göz Kremi: Bu kremi çok merak ediyorum doğrusu. Organik sertifikalı ve yoğun nemlendirici bu kremin ince çizgilerime ve hafif morluklarıma iyi geleceğini ümid ediyorum. Bakalım ürün ne vaadediyor:
"Taze Ihlamur ve Yeşil zeytin kokuludur. Çok kuru ve yıpranmış ciltlere önerilir. Göz çevresi için özel hazırlanmıştır. Göz çevresinde daha genç görünümlü, yenileştirilmiş bir cilt elde edilmesine destek olur. Göz çevresindeki çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, göz altındaki mor halkaların görünümünü hafifletmeye yardımcı olur. Mat ve solgun göz çevresini nemlendirerek ışıldayan bir görünüme kavuşturur. Göz çevresindeki ton ve renk farklılıklarını dengeler. Göz çevresindeki kuru cildi yoğun şekilde nemlendirir. Göz çevresindeki cilt dokusunu pürüzsüzleştirir, oluşan şişlikleri azaltmaya yardımcı olur. Ürün ambalajları, doğada atık bırakmayan, geri dönüşümlü malzemeden üretilmiştir."
 Fiyatı. 24.99. Buradan bakabilirsiniz.

 3) Cosmed Nemlendirici Vanilya Maskesi : Bunu sample olarak yollamışlar. Bakalım deneyeceğim

4) Lush Imperials Nemlendirici : Bu tester ı da sipariş verirken bir kaç tester içinden kendiniz seçiyorsunuz. Ben de bunu seçtim bakalım nasıl.

Not: AveSeena ürünleri oldukça beğenilen ve önerilen ürünler. Özellikle gece kremi çok başarılıymış. Bence denemediyseniz bu markaya bir göz atın ancak şuradaki kendi sitesinde fiyatlar lila kutu dan daha uygun. Bilginize...

İyi Alışverişler

10 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Bende üyeyim ama ne gelen var ne giden. :)) Bunun için ekstra bir şey mi yapmak lazım? Bu aralar hep bilmediğim şeylere denk geliyorum. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yazımın başında yazdığım gibi ben lila kutu ya üye değilim. Bunları lila kutunun ürünlerinden kendim satın aldım. Sevgiler:)

      Sil
    2. Evet, biliyorum. Dememde ki kasıt, ben üyeyim ama bana gelen giden yok. Üzülme diye canım. :))

      Sil
    3. Çok incesin canım:) Ben anlayamamışım haha:) Ben de içimde kalmasın diye vanila club a üye oldum onu bekliyorum ama o da daha gelmedi:)

      Sil
    4. Deliiii :))) Sesli güldüm inan ki. Imm Vanilya Clup'da ki sistemde aynı mı Lilayla?

      Sil
    5. Evet cnm iki kutu aldım şimdiye kadar şurada yazdım göz atmak istersen: http://blogumabandim.blogspot.com/search/label/Vanilya%20Club

      Sil
    6. Tamam, bakıyorum canım. Mersi :)

      Sil
  2. ovv ıyı gunleRde kullan ciNim Şu goZ kremını meRak edıyorum dogrusu fıyatıda ıdeaL! kullanınCa etkısını gorursen paylasırsan mutlu oluruM merak edıyorum beklıyıcıgım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana daha önce bahsetmiştim zaten bu göz kreminden Elimdeki bitince başlayacağım ama tamamen organik olması çok güzel başka çeşitleri de var.

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...