21 Mart 2013

Mart ta Bitirdiklerim

Bakalım Mart ayında neler bitirmişim?


1) Flormar Oje Kurutucu: Evet kurutma süresini kısaltan bir sprey ancak harikalar yaratmıyor daha iyisini bulana kadar devam.
2) Loreal Elseve Boyalı ve Röfleli Saçlar için Şampuan: Biraz şişirilmiş bir marka olduğunu düşünmeye başladım Elseve in. Bu şampuan da bol köpüren hoş kokulu ortalama bir şampuan. Tekrar almam
3) Oliv Ömer Adil Zeytinyağlı Vücut Losyonu: Bunu bir tatilden dönerken almıştım yol üstündeki fabrika mağazalarından. Çok da memnun kaldım. Kokusu nemlendirmesi çok güzel. Aktarlarda da gördüm. Elimdeki vücut losyonları biterse alırım:)
4) Cettua Burun Bantları: Burada yazmıştım.



1) Cala Aloe Vera lı Makyaj Temizleme Mendilleri:  İlk defa kullandığım bu mendillerden çok memnun kaldım. Oldukça yumuşak ve sulu öncelikle. Yüzümü asla yakmıyor aksine hoş kokusu ve hissiyle ferahlatıyor. Tekrar aldım bile. Fiyatı da uygundu 3.25 TL sanırım. Gratislerde satılıyor. 
2) Flower Power Yüz Maskesi: İçinde sıvısı olan kağıt maskelerden bu da. Ancak benim yüzüme iyi gelmedi burun kenarlarımı filan yaktı bir daha almayacağım ama beğenenleri de çok.
3) Tırnak Süsleme Etiketleri: Bu etiketlerden bitirdim o yüzden siyah kağıdı kaldı. Etiketler pratik oluyor ancak yolmadan duramıyorum:)
4) Pastel Parfüm Tester: Bir seferlikti bitti. Kokusu fena değildi ancak alacağımı sanmıyorum.
5) Huggies Islak Mendiller: Makyaj yaparken ellerimi temizlemek için filan kullanıyorum. Kapaklı olduğu için alıyorum yoksa paraben filan varmış sanırım. Ama önemli değil o kadar. Kalın olduğu için kullanışlı tekrar alırım.
6) Mustika Ratu Salatalıklı Tonik: Karma ve yağlı ciltler için olduğundan mıdır nedir ki benim cildim de çok kuruya dönük karma ancak inanılmaz kuruttu cildimi. Asla almam. Vanilya kutudan çıkan bir tester dı.
7) Youngbloog Mineral Fondöten: Bu da vanilya kutudan çıkmıştı. Beğeneceğime emindim ancak renk tonunun bana biraz koyu gelmesi dışında yüzümde ağırlık yaptı. Sevmedim almam.
8) Dax Supergro Saç Maskesi: Burada yazmıştım. Elimdeki maskeler bitince alacağım.


 1) Roc Hassas Ciltler için Nemlendirici Krem: Zar zor bitirdim bir daha almam. Burada yazmıştım.
2) Yves Rocher Düzeltici Oje: Tırnakta oluşan çizgileri geçirmese de sararmayı kısmen önlüyor. Ama biraz pahalı. Muhteşem bir sonuç çıkarmadığı için tekrar almam.
3) Flormar Makyaj Bazı: Burada yazmıştım.
4) Dalgalı Saçlar için Saç Maskesi ve Serum: Ayrı ayrı iki paketi var ve biri saç maskesi diğeri saç serumu ancak öyle ahım şahım bir bukle olayı yapmıyor. Yani durulanmayan saç kremlerinden bir tık ötede. Almam sanırım tekrar.
5) Douglas Saç Parlatıcı Sprey: Bu ürün ne zamandan beri var ancak bitiremiyorum kullanmıyorum da o yüzden atıyorum. İlk aldığımdan beri kokusundan nefret ettim. İğrenç ilaç gibi bir kokusu var. Sarı saçlarda özellikle saçı yaptıktan sonra üzerine bu spreyden sıkınca gerçekten parlıyor ancak uzun süre kalıcı bir parlaklık değil. Ve kokusu çok kötü demiş miydim:)
6) Far Bazı : Farın sürmeden göz kapaklarına uygulanan bu ürün hem farların renklerini ortaya çıkarmasını sağlıyor hem de kalıcılığı artırıyor. Saatler sonra göz kapağındaki çizgilere dolmuş far görüntüsüyle de karşılaşmıyorsunuz. Bu far bazını ben kendim yapmıştım ancak şimdi hazırlarını kullanıyorum onlar daha kullanışlı geliyor böyle parmak batırmaktan. Ama hiç far bazı kullanmamışlar ya da para harcamak istemeyenler için iyi bir seçenek. Nasıl yapılır derseniz. İlk ağızdan dinleyin isterim:) Dünyanın en iyi far bazı mı bilmem ama kullanışlı. 


Diğer aylarda bitirdiğim ürünler için tık tık

Sevgiler


6 yorum:

  1. İyi bitirmissin maşşallah,benimde var ama biriktiriyorum şuan,toplucana gösteririm ozaman
    Elseve*markası ve şampuanı konusunda katılıyorum sana daha kafama göre iyi diyeceğim şampuan çıkmadı.Arayışdayım şampuanım bitmek üzere ne alsam bilemedim elidoru ve headen shoulders şampuanı denemedim ikisinden birini alcam sanırım:'/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E kullanınca yorumlarını beklerim o zaman:) Elidor u merak ediyorum

      Sil
    2. Bakalım bende merak ediyorum belli değil daha hangisini alacağım(:

      Sil
  2. :) hakkaten yiyi bitirmişsin benim böyle her ay bitirdiğim olmuyor ya :) ancak 2-3 ayda bir azmı kullanıyorum desem yooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan ve vücut losyonu konusunda elim bol evet anca diğerlerini uzun sürelerde bitirdim ancak çok çeşitli ürün kullandığımdan sanırım her ay bitenlerim birikiyor:)

      Sil
  3. Elseve boyalı saçlar bence gayet iyi.

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...