16 Şubat 2014

Beauty Formulas Burun Bandı

Burnumuzun üzerindeki gözeneklere zaman içinde dolan kir ve yağ, siyah noktalar haline gelerek kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunları ciltten söküp atmak da sıkarak pek mümkün olmuyor ve izlere yol açabiliyor... Bu bakımdan burun bantlarını burnumuzdaki gözeneklerini temizlemek için kullanmak yararlı oluyor. Bu sayede genişleyen gözeneklerin içindeki kiri ve yağı bu bantlar yardımıyla, ağda mantığıyla çekip alıyoruz. Tabi ki ağda kadar kuvvetli değil bu ürünler... 

Gözeneklerin içini bu şekilde temizledikten sonra sıkılaştırıcı bir tonikle burun üstünden geçerek tekrar kir dolmasını engellemiş oluyoruz. Daha sonra yine nemlendirici sürerek cilt bakımını tamamlamış oluyoruz. Bunu uzun uzun anlatmamın sebebi bu bantlar hakkında çok soru sorulması... Daha önceki farklı markalara ait burun bantları yazılarıma buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu sefer bahsedeceğim burun bantları Beauty Formulas a ait ve Watsonslarda satılıyor.


 Derin Temizleyici Burun Gözenek Temizleyici Bantlar olarak geçiyor ve içinde 6 adet bantla geliyor...




Her bir bant bu şekilde ayrı ayrı paketlenmiş ve açılması kolay...




İçinden ise bu şekilde bandımız çıkıyor. Bandın şeffaf filmini ayırarak bandın o kısmını burnumuza yapıştırıyoruz.

Ancak mutlaka burnun ıslak olması gerekiyor. Yoksa yapışması mümkün değil. Ben genelde banyodan hemen sonra yüzüm ıslakken uyguluyorum hem gözenekler banyo buharıyla açılmış oluyor, hem de ıslak olmuş oluyor:)

 Burnun üzerine yapıştırdıktan 10 dk kadar sonra bant iyice sertleşiyor ve bandı hızlıca çekip çıkarıyorsunuz. Hemen sonrasında tonik uygulamayı unutmuyorum. 

Ben bu şekilde siyah noktalarımın tamamına yakınını giderdim. Gerçekten çok faydası oluyor bu bantların.

Görünürde çok siyah noktam olmasa da uyguladığımda sonucu göstermek istiyorum...




Üzerinde gördüğünüz gibi küçük küçük siyah noktalar var. Fazla yok dediğim siyah noktalardan bazıları işte bunlar... Yani bayağı derinlemesine temizledi gerçekten...

Bandı çıkardıktan sonra burnumda hafif yapışkan tabaka kaldı ancak tonikle sildiğim için problem olmadı. Bence diğer burun bantlarına göre bir tık daha fazla yapışıyor. Ama herhangi bir tahrişe neden olmadı... Açıkcası diğer bantların çıkaramadı noktaları çıkardığı için sevindim.

Ben memnun kaldım denemek isteyenlere önerebilirim...

Sevgiler


10 yorum:

  1. En kısa sürede ben de almaya karar verdim sizin bu yazınızdan sonra :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Geçen Watsons'a uğradığımda Green Tea ile bunu arasında kalıp Green Tea'yi almıştım.Pek fazla çıkarmadı siyah noktalarımı.Bir dahakine bunu alırım büyük ihtimalle :)

    YanıtlaSil
  3. bende tam böyle birşeye ihtiyaç duyuyordum çok saol

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı ne kadardı ?

    YanıtlaSil
  5. WATSONSTA YOK ŞUAN NEREDEN BULABİLİRİM?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başka marka burun bantları var onlardan bulabilirsiniz

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...