2 Ekim 2012

Kozmetik Alışverişim # 4

Bir süre sık sık yazamayacağımı söylemiştim özellikle kitap yazıları benim için daha çok özen istediğinden bir süre ara verdim diyebilirim. Ama kozmetik hakkında merak etmekten, almaktan, tavsiye etmekten çok hoşlandığım için kozmetik yazılarıma devam etmekten vazgeçemiyorum:)
Evim.net sevdiğim bir site arada bir de kozmetik ürünleri özellikle parfümler kampanyada oluyor. Limango, Markafoni gibi siteler özellikle kozmetik indirimlerinde oldukça başarısız. Fiyatları şişirip normal fiyatı indirim olarak gösteriyorlar çoğu zaman. Neyse Evim.net te yakaladığım bir parfüm seti aldım hiç kokusunu bilmeden ama o kadar uygun fiyatlıydı ki dayanamadım. 25.50 TL ye işte bu ürünler geldi bana:





Öncelikle kutusunu çok sevdim. Sex and The City dizisini, filmini severek seyretmiş biri olarak belki de markaya güvendim ama beni yanıltmadı. İçinden kocaman bir parfüm çıktı gördüğünüz gibi ve kokusu gerçekten çok güzel. Yukarıdaki 2 Lush ın da iki farklı kokusu var ikisinin de kokusunu beğendim kolay kolay kokuları beğenmeyen biri olarak. Tüplerde ise duş jeli ve vücut losyonu var henüz onları açmadım kokuları nasıl bilmiyorum. Bir de ortada sabun var. Ama paketin içinde ürünlerle ilgili bir bilgi yok içinde ne olduğu dışında. Ama bence karlı bir alışveriş oldu:)
Şimdi gelelim bugün yaptığım alışverişe Kipa ve Flormar dan aldım bu ürünleri:

1) Cottomia Makyaj Pamuğu: İlk defa kullanacağım 1 TL olunca dayanamadım iki tane stokladım.
2) My Beauty Aseton : Kipa nın bir ürünü Parmex almak istemediğimden aseton arayışı içindeyim en az kokan da bu vardı içlerinde.2.5TL
3) Pearly Makyaj Temizleme Mendili: 2.79 TL ya bulunca alayım dedim. Çok ümidim yok ama bakalım deneyeceğiz.
4) Flormar Makyaj Temizleme Mendili: Şimdi bunu niye aldın diye soracaksınız ama iki pakedi 5 TL idi:) İlkini almasam olurmuş:)
5) Flormar BB Cream: BB kremler benim için vazgeçilmez artık o yüzden hepsini denemeyi düşünüyorum. Günlük makyajda fondöten kullanmaya ihtiyaç duymayanlar için renk ayarlaması yapması, nemlendirmesi, güneşten koruması için oldukça güzel. Neyse yazarım kullanınca umarım güzeldir. 23.75 TL
6) Garnier Kafeinli Göz Altı Roll On: Çok duydum bu kapatıcıyı ya da nemlendiriciyi her neyse işte. Deneyeceğim merak ediyorum açıkcası göz altımda morluklar oluyor kimi zaman onlara iyi gelecek mi bakalım. 12.10 TL ( Sanki ucuza aldım bunu daha pahalı olduğunu hatırlıyorum Kipa dan aldım almak isteyen olursa)
7-8) Flormar Göz Kalemi : Kahverengi ve beyaz renklerini aldım zaten herkes biliyordur numarasını vermiyorum o yüzden. Beyaz göz kalemi kullanmadım hiç göz içine bakalım nasıl duracak. Bu flormar kalemleri aksa da çabuk çıksa da sürümünün kolaylığından vazgeçemiyorum mudur nedir:) Tanesi 3.25 TL
9) Flormar Mat Velvet Fondoten Tester : İlk defa flormar dan tester verdiler. Yahu o çekmecelerin içi tester doluymuş::) Her gidişimde isteyeceğim bundan sonra siz de isteyin:)
10) Flormar Parfüm Testerları: Doldurdu yahu parfümleri:) Şaka bir yana teşekkür ettim valla, ilk defa tatlı bir kozmetik danışmanıyla karşılaştım bugün:)
Hepsi bu kadar. Sormak istedikleriniz olursa buralardayım. 
İyi Alışverişler...


8 yorum:

  1. Parfüm setini çok uyguna almışsın canım.
    Güzel günlerde kullan.
    Kargo da ödedin?
    Kapıda ödeme yapıyormuymuş ki o site?

    Ne çok sordum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka şeyler de aldım kargo ücreti 5 TL cnm 150 tl ye kadar alışverişte. Kapıda ödeme var mı bilmiyorum hiç. İstediğin kadar sorabilirsin:)

      Sil
  2. Evet Bence de parfüm seti çok güzel ve de çok hesaplı görünüyor. Ben böyle kozmetik ürünlerine öyle meraklıyım ve öyle çok alışveriş yaparım ki, bloğunuzdaki yorumlarınız bundan böyle benim çok işime yarayacak. Bir de ayrıca internet sitelerini de yazmanız ve hangisinin daha uygun olduğunu söylemeniz çok çok iyi oluyor.. İnternetten çok alışveriş yapıyorum ama neresi daha hesaplı neresi iyi değil bilemiyorum..:))
    Çok çok teşekkürler..
    Ben alışverişine bayıldım..:)9

    YanıtlaSil
  3. Elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşıyorum. Beğendiğinize sevindim. bBen teşekkür edeerim

    YanıtlaSil
  4. Parfüm indirimlerinde Miss Pera ve Luxy Box tavsiye edebileceğim online satış siteleri. Bir göz atın derim.

    Yelda Ergin Öztürk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşk ederim o siteleri biliyorum aslında ama bence biraz pahalı özellikle luxy box ama indirimlerini sürekli takip etmiyorum belki ondandır

      Sil
  5. Aldığın ciciler çok güzel güle güle kullan.
    Bloğumda seni mimledim.Konu okuma köşesi

    YanıtlaSil
  6. paylaşımlar için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...