20 Ekim 2012

Vanilya Club Ekim Kutusu ve Kozmetik Alışverişim # 5

Vanilya Club a ben de dahil oldum sonunda. Bu ay üye olduğum için Kasım kutusunu bekliyordum ama Ekim kutusunu da yollamışlar sağolsunlar. O yüzden kutu biraz geç geldi süpriz olmadı içindekiler benim için ama her ay farklı ürünlerle tanışmak heyecan verici. Kutuyu çok görmüşsünüzdür ama bir de benden görün:) Şöyle ki:

Şık bir kutu içinde geldi sürprizlerim...


Kutu içinde ürünleri pek anlayamıyordum diğer bloglarda. O yüzden  ürünleri böyle çekeyim istedim. 
  • L'Occitane den 50 TL üzeri alışverişe 1 sabun hediye kuponu: Ancak bu kuponu kullanmam mümkün değil zira internet üzerinden alışveriş için yapılmamış. E burda da mağazası yok. Bu kutu bütün ülkeye gidiyorsa ona göre bir kupon koymaları gerekiyordu bence.
  • Betty Boop Oje Çıkarıcı Ped (30 Tane) - 8.5 TL: Asetonlu pedleri henüz açmadım çünkü tatile giderken kullanacağa benziyorum. Oldukça pratik sevdim.
  • L'Occitane Cherry Blossom El Kremi (10 ml) - 30 ml olan tam boyu 21 TL: Bu markadan hiç bir ürün kullanmamıştım el kremini severim umarım.
  • Alessandro Nude Parissenne Oje - 32 TL: Çok hoş bir rengi var ojenin. Fırçasını kalın hatta biraz dağınık bulsam da sürerken hiç fırça izi bırakmıyor ve neredeyse iki fırça darbesiyle bütün tırnağı halledebiliyorsunuz.
  • Kenzo Madly Parfüm Tester - 80 ml olan tam boyu 214 TL : Gösterişli güzel bir koku ayrıca oldukça kalıcı. Keşke tüm parfüm testerları böyle fısfıslı şişelerde olsa.
  • Alessandro Wild Purple Manyetik Oje - 49 TL: En sağdaki mıknatısıyla oldukça kolay bir uygulaması oldu. Diğer markaların mıknatısları oldukça kullanışsız ama bunu beğendim. Wild purple yazıyor rengi için ama pek alakası yok morla. Rengi ve çizgileri bu şekilde:


Bu aydan memnun kaldım umarım sonraki aylar da güzel olur bakalım. Eğer her ay kargo dahil 35 TL ye bu kutulardan edinmek isterseniz buyrun burada.

Limando da şaşırtıcı bir şekilde Stila ürünlerinde inanılmaz indirimler vardı ben de bir kaç tane kaptım. Ama tabi limango gibi sitelerden sipariş verince kargo gelecek diye beklememeniz gerekiyor. Ben de o arada fiyatlarını filan unuttum ama tahminen hepsi 9.90 dı sanırım (Daha ucuz da olabilir) İşte cicilerim. Hepsini kullandıkça yazacağım.


  • Stila 30 spf renkli nemlendirici light 03
  • Stila ruj tina
  • Stile angel light aydınlatıcı pudra yedeği spf 26 shade c
Keyifli Alışverişler

10 yorum:

  1. indirimdeki ürünlerin son kullanma tarihlerine baktın umarım?

    YanıtlaSil
  2. stila ların far hediyesi yok muydu?

    YanıtlaSil
  3. Cilt için makyaj temizleme mendili, tonik harici bir şey kullanmıyorum. Diğer kutuya da baktım, onda da krem ağırlıklı geldi bana. Ama parfüm gibi testerin gelmesi iyi olmuş canım. Beni cezbeden Vanilya'nın kendi kutusu oldu. Kutu manyağı olduğum için. :)

    Bir de kullandığım ürünler hep aynı bende. Belki de kozmetik konusunda sabit fikirliyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik konusunda belli ürünlerden vazgeçmem diyorsan zaten bu kutu olayı sana göre değil:) Ben küçük paketlerde de olsa değişik ürünleri denemeyi seviyorum. Cildini nemlendirmiyor musun? Evet kutuları güzel saklıyorum ben de:)

      Sil
    2. Hayır desem. :)) Sadece yazları, tatile gittiğimde diyelim. :P Hava değişiminden etkileniyor yüzüm. Onun haricinde vücut losyonunu soruyorsan dediğim gibi sabitlerdeyim canım. :) Talip olma hakkım var mı ki. :P

      Sil
    3. Mutlaka nemlendirici kullanmalısın cnm cilt tipine göre. Çekilişi kazanırsan yollayabilirim tabi :))

      Sil
    4. Ayyy heyecan bastı bakkk! :) Ahh canım ya, benim hiç şansım yok ki... :( Bahtsız bedevi ilan ettim kendimi :P Bana önermek istediğin nemlendirici varsa isim alabilirim.

      Sil
    5. Hehe ama boş kutu da yollanmaz ki neyse ayarlıcaz bişiler:) canım cilt tipine bağlı krem alman lazım o yüzden kafadan söyleyemem. ama şu yazımda oldukça ayrıntılı bilgiler var: http://blogumabandim.blogspot.com/2012/11/aysenur-yazc-ya-cilt-bakm-hakknda.html

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...