7 Eylül 2013

Ağustosta Bitirdiklerim

Ağustos ayında biten ya da çöpe giden ürünlerim baya birikmiş. Hemen başlıyorum efendim.

Önemli Not:Ürünlerin başlıklarını şu renk kodlamasıyla yazacağım ki hemen beğendiğim ya da beğenmediğim ürünlere göz atabilesiniz diye. Renkler de şöyle olacak:

Kırmızı Başlıkla Yazılan Ürünler: Hiç sevmediğim asla tekrar almayacağım ürünler
Sarı Başlıkla Yazılan Ürünler: Orta derecede sevdiğim olsa olur olmasa da olur dediğim ürünler.
Yeşil Başlıkla Yazılan Ürünler: Çok sevdiğim tekrar alabileceğim ürünler.



1) Rocket Volume Express Maskara : Maybelline nin bu çok tutulan maskarasını bitirmiş oldum. İlk kullanmaya başladığımda çok memnun kaldım ama gittikçe topaklanma ve yapışma sorunu yaşadım. Ayrıca çok zor çıkan bir ürün. Ama kirpikleri oldukça belirginleştiriyor doğrusu. Aşk yaşamadım ama kötü de değil kesinlikle. Yazısını şurada yazmıştım.


2) Flormar Spider Lash Maskara: Bu ürünün fırçası normal fırça şeklinde yani plastik değil. Aslında günlük kullanım için güzel sürülmesi filan kolay ama topaklanma yapıyor maalesef. O kadar çok maskara var ki denemek istediğim tekrar almam.

3) Pretty Perfect Eye Roll on Concealer: Maalesef doğru dürüst kullanamadan çöpe gidiyor. Şurada ayrıntılı yazmıştım.

4)Flormar Dudak Kalemi: Çok güzel bir rengi var ama artık flormar kalemlerini almayacağım  sertler ve kalıcı değiller.

5) Avon Tester Ruj: Bu ruj tester ları çantaya atmak için kullanışlı oluyor hem de çarçabuk bitiyor:)


1) Maybelline Affinitone Concealer: Şurada yazısını yazmıştım. Tekrar almam sanırım. Ama çok kötü değildi.

2) Maybelline Affinitone Pudra: Bu pudrayla çok kolay cakey face olabiliyorsunuz. Tekrar almam sanırım. Zaten kapağı kırıldı sonra da kendisi...
 Pressledim filan ama olmadı az kalmıştı atıyorum. 

3) I Love Stage Far Bazı: Memnun kaldım doğrusu. Şurada yazmıştım. Tekrar alınabilir.



1) Colgate Optic White Diş Macunu: Herkesin çok övdüğü bu diş macunu bende öyle mucizevi bir beyazlık yaratmadı ama tadı filan güzeldi. Sevmediğim yanları ise kapağının çok kullanışsız olması ve fiyatı. Bence değmez. Tekrar almam.

2) Oral b Diş Fırçası Uç: Şu titreşimli Oral b diş fırçalarından kullanıyorum ve acayip memnunum. Benimki pilli ama şarjlıları da var. Bence herkesin edinmesi gereken bir diş fırçası.Ucu eskidiği için yedek uçlardan alıp eskisini atıyorum.

3) I love... Vücut Peelingi: Kokusu kimyasal, içi sırf boya dolu... Keseyle birlikte kullanıyordum o bile pespembe oldu. Zar zor bitirdim asla almam.

4) Cettua Burun Bandi: Klasiklerimden... Şurada yazmıştım.

5) La Cremere Vücut Peelingi: Bu vücut peelingi aslında güzel yani bayağı tanecikli ve yağlı. Teni de nemlendiriyor. Ama benim sevmediğim tarafı nemlendirmenin ötesine geçiyor baya baya yağ sürmüş gibi hissettiriyor sizi. Bana biraz fazla geldi bu nemlilik:) Vanilya kutudan çıkmıştı tekrar almam.





1) Pantene Pro- v Doğal Sentez Şampuan: İşte esas kahramanlarımız... Birinden duyup almıştım bu seriyi ama resmen nefret ettim. O kadar saçımı döktü ki inanılmaz yani... Bir şişede bu kadar saç dökmeyi ve kurutmayı başaran tek şampuan ödülü verilmeli. Asla almam..

2) Pantene Pro-V Doğal Sentez Saç Kremi: Elinizi saç kremiyle doldurun yarım saat, hatta bir ömür bekleyin o saçlarınız asla yumuşamaz. Öyle yetenekli bir saç kremi kendisi. Asla almam...

3) Loreal Casting Saç Kremi: Boyadan çıkan saç kremlerinden ve bayılıyorum.

4) Dove Saç Dökülmesine Karşı Serumlar: Şurada bütün serinin yazısını yazmıştım.




1) Nivea Stress Protect Deo: Ben sprey deodorant insanı değilim onu anladım. Bu ürünler sıkınca resmen beni tıkıyor. Nefes alamıyorum. Ter konusunda başarılı ama sprey durumu beni bozdu. Tekrar almam.

2) Garnier 30 Faktör Yüz Kremi: Bu baya zamandır bendeydi ve severek kullanıyordum ama artık bitmeden atma zamanı geldi. Çünkü 1 yıl kullanma süresi var ki ben onu bayağı geçtim. Bu boyunu değil ama daha küçük boylarını alabilirim güzeldi.

3) Fresh Bebe Kolonyası: İşte fena olmayan bir ürün.. Bir özelliği yok kokusu da şahane değil. Tekrar almam.

4)Rexona İz Bırakmayan Stick: İz yapmıyor, kokusu güzel, terden muhteşem koruyor. Yenisini aldım bile:)




1) Uni Göz Temizleme Diskleri : Göz makyajı temizlemek için kullanılan ıslak disklerden oluşuyor ve çantaya atmalık oldukça pratik aslında. Ama maalesef sert bir yapısı var ve o sıvı göz kapaklarımı yaktı kimi zaman. Tekrar almam.

2) Cettua Burun Bandı: İkisini yan yana çekmemişim:/ Burada yazısı var.

3) Benri Disk ve Kare Pamuk: Artık vazgeçemiyorum bunlardan çok güzeller.

4) Bebak Makyaj Temizleme Mendilleri: Kokusu kötü, mendilleri sert ve kuru. Sevmedim tekrar almam.





1)Foramen Ağız Çalkalama Suyu: Alkol içermeyen bir ürün. Ağzımı Listerine kadar yakmadı o yüzden sevdim ama tekrar tekrar alacağım bir ürün değil.

2) Lemony Flutter : Lush ın bu ürünü tırnak etleri için mükemmel bir çözüm. Her gece sürseydim belki biterdi ama daha bitmeden tam üstünde yazdığı tarihte bozuldu. Doğal limon içeriğiyle tırnaklara dirseklere iyi gelen bir ürün. Çok seviyorum tekrar alabilirim. Şurada yazmıştım.

3) Solgar Ester- c Plus: C vitamini alıyorum gün içinde. Biraz daha enerjik oluyorum aslında ama tekrar almayacağım bu çeşidini.

4) Solgar CoQ- 10 : Koenzim olarak geçen bu takviye cildin kaybettiklerini yerine koymayı amaçlıyor ve kullandığım süre boyunca gerçekten cildimde bir aydınlık, gerginlik, canlılık gördüm doğrusu. Tekrar alınabilir.

Sevgiler

8 yorum:

  1. diğerlerini bilmiyorum ama rocket volume express'te aynı sorunu bende yaşadım. görünüşü çok güzel ama gözümden çıkarana kadar kıpkırmızı yapıyorum ovalamaktan. ki yinede tam çıkmıyor sanırım. çıktı gibi oluyor sabah gözümün altında siyah bir şeritle uyanıyorum. vazgeçtim kullanmaktan çekmecemde yatıyor kendisi, nefret ettiğim birini bulursam hediye edicem =)

    YanıtlaSil
  2. :) çift fazla makyak temizleme sıvılarını deneyebilirsiniz onlarla kolay çıkıyor. Gözünüzü neden ovalıyorsunuz:)

    YanıtlaSil
  3. Sizi takibe alalı ilk bitirdiklerim yazınıza denk gelişim bu, blogunuz hakkında fikir edinmem açısından çok güzel bir yazı oldu. Yayınınızı ve blogunuzu gerçekten çok başarılı buldum, sadece bunu bitirdim beğendim beğenmedim yorumundan öteye gidip hemen her birini açıklamasına yönlendirişinizle de, yorumunuzu nedenler sunarak açıklamanıza da:-) Blogunuzda tiyatro kitap filmlere yer verişinize de... Gerçekten elinize emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. İnanın yorumunuz beni çok mutlu etti. Emek verdiğim bir şeyin değer görmesi kadar güzel bir şey olamaz sanırım. Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz bloguma:)

    YanıtlaSil
  5. evet öyle yapıyorum bende. neutrogena mesela süper bir makyaj temizleyici.onu kullanıyorum.maybelline maskarayı da çıkartıyor tabiki. ben gerçekten çok zor çıkarttığı için ürünü sevmediğimden abarttım biraz.=)=)
    bu arada blogun gerçekten güzel.. takipteyim ;)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Renk kodlarına bayıldım, yazıyı takip ederken çok kolaylık oldu :) Gitsin eskiler gelsin yeniler diyorum ve daha çok bitenler yazısı diliyorum ^_^

    YanıtlaSil
  8. A teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. Umarım bol bol bitenler yazısı yazarım:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...