13 Şubat 2013

Nyc 205 Boundless Berry Oje

Nyc ( New York Color) markasını merak ediyordum. Dün Watsons ta görünce hemen aldım bir tane. O kadar vişne tonlarında ojem olmasına rağmen elim bu renge gitti. İçinde hafif morumsu bir ton olduğundan sanırım ama çok da belli olmuyor. Bir bakalım nasılmış?



7 güne kadar kalıcılığı var diyor. Bakalım bende kaç gün duracak? Sürdükten sonraki parlaklığı çok güzel top coat sürmeme gerek kalmadı ama yüzük parmağıma yine bir mavi kondurdum yeni aldığım ojelerden denemek adına:) Ojenin miktarı 9.7 ml görüldüğü gibi ve iyi bir rakam bence. Şişesini çok beğendim bu arada.


Kapağında da böyle bir marka amblemi var. Biraz büyük kapağı olunca bu ayrıntı da hoş durmuş..




Fırçası hafif ince ama sürmesi kolay. Tek kat sürmek yeterli değil ama iki katta tam rengini elde edebiliyorsunuz. Çok çabuk olmasa da kuruma süresi kısa... Kısacası ben bu ojeyi sevdim diğer renklerini de alacak gibiyim. Fiyatı: 4.99 TL Dediğim gibi Watsons larda satışta.
Sevgiler

2 yorum:

  1. Merhaba. Ben de bugün gördüm bunları ve In a New York Minute quick dry serisinden Park Ave rengini aldım. Henüz sürmedim ama çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben çok beğendim bunları dayanamadım bir kaç tane daha aldım onları da göstereceğim. Sen de güle güle kullan:)

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...