1 Şubat 2013

Essence Colour & Go 112 Time For Romance / Oje

Essence in oje isimlerini söylemiş miydim?:) Bu da onlardan biri. Çok beğendiğim ojelerin bile numaralarını aklımda tutamayan biri olarak Essence ojelerinin renklerini anımsatan isimleri benim için büyük kolaylık... Time For Romance içinde gül kurusu pembeliği taşıyan kahverengi renginde simli bir oje. İçinde küçük simlerin yanı sıra altıgen büyük simler de var. Şöyle bir şey:



Gölgede de böyle görünüyor:


Essence ojelerin çabuk çıkma sorunu var maalesef. Renklerini ve isimlerini sevsem de mükemmel görünüm anca 1 gün sürüyor sonrasında uçlarında çıkmalar meydana geliyor ki ben bunu sevmedim açıkcası. Flormar ojeler de çok kalıcı değil ama Essence in bu kadar çabuk deforme olması biraz fazla bence. Fırçasına ve şişeye yakından bakacak olursak:

 Kimileri sevmese de ben fırçalarını çok beğeniyorum.




Bu ojeyi aslında ilk önce 3 kat sürdüm ancak o kadar dağınık ve kaba bir görünüm oldu ki en sonunda yukarıdaki gibi sürmeye karar verdim. Anlamadığım bir şekilde ne kadar düzgün sürerseniz sürün bozuk ve hoş olmayan bir görüntü çıkıyor ortaya. Bu yüzden bu ojeyi 3 kat sürmek yerine başka oje üstüne 1 ya da en fazla 2 kat şeklinde uygulamak gerekiyor. İşte internetten aldığım bir fotoğrafta ojenin 3 kat sürülmüş hali:

xdynax.blogspot.com dan alıntıdır.

Simlerin yapısından mıdır nedir bende de buna benzer bir görünüm oldu. Bu kadar kalın görünmüyordu ama yine bu kadar salaş durdu. Bu yüzden bu oje tek başına sürüldüğünde favorilerimden biri olmayacak o kesin:) 
2.49 TL fiyatıyla bu ürünü Gratis lerde bulabilirsiniz.
Sevgiler

4 yorum:

  1. simli ojeleri pek sevmem ama ilk maniküründe çok hoş durmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten ikinci manikür bana ait değil başka bir blogtan aldım fotoğrafı. Tşkler:)

      Sil
    2. Yok canım görmemişsindir.:)

      Sil

Her türlü soru, eleştiri, isteğinizi, görüşünüzü lütfen hakaret içermeyen cümlelerle yazın. Seve seve hepsine cevap veriyorum...